512GB Микро SD Картичка со Голема Брзина Микро SD Картичка Класа 10 Мемориската Картичка за паметен Телефон, Таблет и Летало со Адаптер
  • Обновено
Ценетост на стоката:

512GB Микро SD Картичка со Голема Брзина Микро SD Картичка Класа 10 Мемориската Картичка за паметен Телефон, Таблет и Летало со Адаптер

Ако вашите податоци не се обнови, ќе добиете вашите пари назад.Ако вашиот диск ќе престане да работи, Спа

DEN 479.76
Индустриски Одделение 8GB Работи за ПРВ 10 TabMax MicroSDHC Картичката Потврдена од страна на SanFlash и Кингстон (90MBs Работи за
  • Обновено
Ценетост на стоката:

Индустриски Одделение 8GB Работи за ПРВ 10 TabMax MicroSDHC Картичката Потврдена од страна на SanFlash и Кингстон (90MBs Работи за

Потврдена од страна на San Flash и Кингстон за интервал тестирање завршени во разни екстремни температури в

DEN 887.76
512GB Микро SD Картичка Мемориската Картичка MicroSDHC UHS-I Мемориски Картички Класа 10 Висока Брзина Картичка за паметен Телефон,
  • Обновено
Ценетост на стоката:

512GB Микро SD Картичка Мемориската Картичка MicroSDHC UHS-I Мемориски Картички Класа 10 Висока Брзина Картичка за паметен Телефон,

【Микро SD картичка со SD адаптер картичка】Овој микро sd картичка 512 GB доаѓа со SD адаптер картичка, може да �

DEN 631.92