• Обновено
AMBF Серија Quad-PRO Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 100µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 29.25 Кертриџ Должина, Без Јадро, 222/Затворен Крајот Капа, Силикони Заптив

AMBF Серија Quad-PRO Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 100µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 29.25 Кертриџ Должина, Без

Buyers rating:
DEN 5373.84

Залиха

Quad Зона технологија овозможи формирање на 4 одделни филтрација зони во длабочината на филтерот кертриџ.Континуирано 4-зона структура обезбедува ефикасно пред-филтрирање и завршни филтрација.Држава на уметноста компјутерски контролирани процесот на производство испорачува исклучително точни и конзистентни производ по секоја зона за правилно влакна големината.Висока јачина на полипропилен core зголемува протокот и оптимизира секој од 4-зони Ако е потребно сите Четири серија може да се нарача со јадра.Сите Четири Серија касети се ослободени од surfactants, врзива или лепила од било каков вид.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата

AMBF Серија Quad-Делукс Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 50µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 20 Кертриџ Должина, Без
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF Серија Quad-Делукс Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 50µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 20 Кертриџ Должина, Без

Континуирано 4зона структура обезбедува ефикасно предфилтрирање и завршни филтрација.Сите Четири Сери

DEN 3120.00
Убиец Филтер Замена за SOLBERG 385P
 • Обновено
Ценетост на стоката:

Убиец Филтер Замена за SOLBERG 385P

Го заменува p / n 385 P.Со гордост се Направени во САД.Произведени со највисок квалитет на материјали кои се

DEN 7704.72
AMBF WC30S3EX5S-50 Стандард String Рана Избелени Памук ФДУ Медиумите 30 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WC30S3EX5S-50 Стандард String Рана Избелени Памук ФДУ Медиумите 30 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 11934.24
AMBF WE200S6EX7-15 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 200 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WE200S6EX7-15 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 200 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, Полипропилен

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 5290.56
AMBF WE0.5S5TX5T-25 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 0.5 Micron, 2.5 Инчен Филтер со Дијаметар од 20 Инчи Должина, Конзервирани
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WE0.5S5TX5T-25 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 0.5 Micron, 2.5 Инчен Филтер со Дијаметар од 20 Инчи Должина, Конзервирани

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 5838.00
AMBF WP1S2EX7S-50 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 1 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 9.75 Инчен Должина, Полипропилен Јадро,
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WP1S2EX7S-50 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 1 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 9.75 Инчен Должина, Полипропилен Јадро,

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 12279.84
AMBF WN1S6EX1D-25 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 1 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WN1S6EX1D-25 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 1 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, Полипропилен

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 8100.00
AMBF WS125M6EX1-15 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиуми 125 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WS125M6EX1-15 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиуми 125 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, Полипропилен

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 12266.40
AMBF WP10S34X4T-30 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 10 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 304 СВ Јадро, 222/Затворен
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WP10S34X4T-30 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 10 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 304 СВ Јадро, 222/Затворен

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 5471.28
AMBF WS5S86X4N-15 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиуми 5 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 39 Инчен Должина, 316 СВ Јадро,
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WS5S86X4N-15 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиуми 5 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 39 Инчен Должина, 316 СВ Јадро,

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 7132.08
AMBF WP75S3TX7B-30 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 75 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Конзервирани Челик
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WP75S3TX7B-30 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 75 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Конзервирани Челик

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 7009.68
AMBF WS20S3EX4-50 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиумите 20 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WS20S3EX4-50 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиумите 20 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 8914.80
AMBF WP10S8TX4S-15 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 10 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 39 Инчен Должина, Конзервирани Челик
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WP10S8TX4S-15 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 10 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 39 Инчен Должина, Конзервирани Челик

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 835.20
AMBF Серија Quad-PRO Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 20µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 19.5 Кертриџ Должина, Без Јадро,
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF Серија Quad-PRO Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 20µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 19.5 Кертриџ Должина, Без Јадро,

Quad Зона технологија овозможи формирање на 4 одделни филтрација зони во длабочината на филтерот кертриџ.

DEN 528.72
AMBF WP20S74X8-25 Стандард String Рана Полиестер Медиумите 20 Micron, 2.5 Инчен Филтер со Дијаметар од 30 Инчен Должина, 304 СВ Јадро,
 • Обновено
Ценетост на стоката:

AMBF WP20S74X8-25 Стандард String Рана Полиестер Медиумите 20 Micron, 2.5 Инчен Филтер со Дијаметар од 30 Инчен Должина, 304 СВ Јадро,

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

DEN 8605.92
Убиец Филтер Замена за СЛУЧАЈ A173290
 • Обновено
Ценетост на стоката:

Убиец Филтер Замена за СЛУЧАЈ A173290

Со гордост се Произведени во САД.Го заменува p / n A173290 Највисок Квалитет на Материјали и Медиуми на Распо�

DEN 1008.24