• Обновено
СП Серија Вежба Каснувања Indexable Вметнете Вежба 13mm-50мм Длабочина 2D Indexable У Вежба Машини CNC Стругови Вода (Дупчење на длабочина : 2D, Дупка со Дијаметар : C20 D14.5 SP05)

СП Серија Вежба Каснувања Indexable Вметнете Вежба 13mm-50мм Длабочина 2D Indexable У Вежба Машини CNC Стругови Вода (Дупчење на

Buyers rating:
DEN 816.00

Залиха

Брзо празнење на железо чипови.Погоден СП insert (внеси).Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на железо чипови и не се држиме до вежба.Внатрешни ладење вежба, континуирано дупчење, висока удирање ефикасност.Име : indexable вметнете Вежба Материјал : Специјален Висока Цврстина Челик.Дупчење Дијаметар:13-50mm Drilling Длабочина Тип : 2 DCooling Систем : Со coolant holes Suitable СП insert (внеси).Пакет листа : 1 BUC вежба (не вклучуваат инсерти).

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата

СП Серија Вежба Каснувања Indexable Вметнете Вежба 13mm-50мм Длабочина 2D Indexable У Вежба Машини CNC Стругови Вода (Дупчење на
 • Обновено
Ценетост на стоката:

СП Серија Вежба Каснувања Indexable Вметнете Вежба 13mm-50мм Длабочина 2D Indexable У Вежба Машини CNC Стругови Вода (Дупчење на

Брзо празнење на железо чипови.Погоден СП insert (внеси).Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на �

DEN 1416.00
Indexable Вметнете Вежба WC Серија Inser Вежба Битна Длабочина 2D У Вежба Машини,Стругови,CNC (Дупчење на длабочина : 2D, Дупка со
 • Обновено
Ценетост на стоката:

Indexable Вметнете Вежба WC Серија Inser Вежба Битна Длабочина 2D У Вежба Машини,Стругови,CNC (Дупчење на длабочина : 2D, Дупка со

Брзо празнење на железо чипови.Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на железо чипови и не се д

DEN 1152.00
WIDIA 6693155 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 26.5 ММ Дијаметар 34.79 MM вкупна Должина 1.72 Точка MM Должина
 • Обновено
Ценетост на стоката:

WIDIA 6693155 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 26.5 ММ Дијаметар 34.79 MM вкупна Должина 1.72 Точка MM Должина

WIDIA 6693155 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 26.5 ММ Дијаметар 34.79 MM вкупна Должина 1.72 Точ

DEN 2959.44
2D Indexable Вметнете Вежба во Вежба со Дијаметар од 13mm-50мм Длабока Дупка У Вежба WCMX ЦПУ Струг Алатка за Дупчење (Боја : WC,
 • Обновено
Ценетост на стоката:

2D Indexable Вметнете Вежба во Вежба со Дијаметар од 13mm-50мм Длабока Дупка У Вежба WCMX ЦПУ Струг Алатка за Дупчење (Боја : WC,

Брзо празнење на железо чипови.Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на железо чипови и не се д

DEN 1420.80
WIDIA 6568863 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 25.7 ММ Дијаметар 35.8 MM вкупна Должина 5.04 Точка MM Должина
 • Обновено
Ценетост на стоката:

WIDIA 6568863 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 25.7 ММ Дијаметар 35.8 MM вкупна Должина 5.04 Точка MM Должина

WIDIA 6568863 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 25.7 ММ Дијаметар 35.8 MM вкупна Должина 5.04 Точ�

DEN 2959.44
WC Серија Вежба Каснувања Метал Вежба Каснувања Inser Вежба 13mm-50мм Длабочина 2D Indexable Вметнете Вежба Машини,Стругови,CNC (Дупчење
 • Обновено
Ценетост на стоката:

WC Серија Вежба Каснувања Метал Вежба Каснувања Inser Вежба 13mm-50мм Длабочина 2D Indexable Вметнете Вежба Машини,Стругови,CNC (Дупчење

Брзо празнење на железо чипови.Погоден WC insert (внеси).Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на ж�

DEN 1756.80
WIDIA 6693118 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Инчен Вметнете 0.7500 Инчен Дијаметар 0.9768 Инчен Целокупната Должина 0.0508
 • Обновено
Ценетост на стоката:

WIDIA 6693118 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Инчен Вметнете 0.7500 Инчен Дијаметар 0.9768 Инчен Целокупната Должина 0.0508

WIDIA 6693118 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Инчен Вметнете 0.7500 Инчен Дијаметар 0.9768 Инчен Целокупната До�

DEN 2470.32
WIDIA 6568480 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 19.2 ММ Дијаметар 25.7 MM вкупна Должина 3.81 Точка MM Должина
 • Обновено
Ценетост на стоката:

WIDIA 6568480 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 19.2 ММ Дијаметар 25.7 MM вкупна Должина 3.81 Точка MM Должина

WIDIA 6568480 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 19.2 ММ Дијаметар 25.7 MM вкупна Должина 3.81 Точ�

DEN 2470.32
ZXQC Indexable Вметнете Вежба 2D 13mm-50мм Брзо У Вежба WCMX/SPMG ЦПУ Струг Длабока Дупка У Вежба Битови (Боја : WC, Дупка со Дијаметар
 • Обновено
Ценетост на стоката:

ZXQC Indexable Вметнете Вежба 2D 13mm-50мм Брзо У Вежба WCMX/SPMG ЦПУ Струг Длабока Дупка У Вежба Битови (Боја : WC, Дупка со Дијаметар

1 Indexable У вежба е направен од 100% богородица материјал 2 Се пробие на железо чипови и не се држиме до вежба..

DEN 801.60
ZXQC Indexable Вметнете Вежба 2D 13mm-50мм Брзо У Вежба WCMX/SPMG ЦПУ Струг Длабока Дупка У Вежба Битови (Боја : WC, Дупка со Дијаметар
 • Обновено
Ценетост на стоката:

ZXQC Indexable Вметнете Вежба 2D 13mm-50мм Брзо У Вежба WCMX/SPMG ЦПУ Струг Длабока Дупка У Вежба Битови (Боја : WC, Дупка со Дијаметар

1 Indexable У вежба е направен од 100% богородица материјал 2 Се пробие на железо чипови и не се држиме до вежба..

DEN 2076.00
WIDIA 6693131 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 20MM Дијаметар 29.14 MM вкупна Должина 1.39 Точка MM Должина
 • Обновено
Ценетост на стоката:

WIDIA 6693131 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 20MM Дијаметар 29.14 MM вкупна Должина 1.39 Точка MM Должина

WIDIA 6693131 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 20 MM Дијаметар 29.14 MM вкупна Должина 1.39 Точка

DEN 2470.32
Indexable Вметнете Вежба СП Серија Вметнете Вежба Битна Длабочина 4D У Вежба Машини CNC Стругови Вода (Дупчење на длабочина : 4D,
 • Обновено
Ценетост на стоката:

Indexable Вметнете Вежба СП Серија Вметнете Вежба Битна Длабочина 4D У Вежба Машини CNC Стругови Вода (Дупчење на длабочина : 4D,

Брзо празнење на железо чипови.Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на железо чипови и не се д

DEN 1581.60
Indexable Вметнете Вежба WC Серија Inser Вежба Битна Длабочина 2D У Вежба Машини,Стругови,CNC (Дупчење на длабочина : 2D, Дупка со
 • Обновено
Ценетост на стоката:

Indexable Вметнете Вежба WC Серија Inser Вежба Битна Длабочина 2D У Вежба Машини,Стругови,CNC (Дупчење на длабочина : 2D, Дупка со

Брзо празнење на железо чипови.Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на железо чипови и не се д

DEN 1152.00
WIDIA 6693114 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 17.5 ММ Дијаметар 23.93 MM вкупна Должина 1.19 Точка MM Должина
 • Обновено
Ценетост на стоката:

WIDIA 6693114 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 17.5 ММ Дијаметар 23.93 MM вкупна Должина 1.19 Точка MM Должина

WIDIA 6693114 Врвот Вежба Модуларен X Вметнете TDMX Метрички Вметнете 17.5 ММ Дијаметар 23.93 MM вкупна Должина 1.19 Точ

DEN 9862.56
СП Серија Вметнете Вежба Каснувања 13mm-50мм Длабочина 4D Indexable Вежба Машини CNC Стругови Вода (Дупчење на длабочина : 4D, Дупка
 • Обновено
Ценетост на стоката:

СП Серија Вметнете Вежба Каснувања 13mm-50мм Длабочина 4D Indexable Вежба Машини CNC Стругови Вода (Дупчење на длабочина : 4D, Дупка

Брзо празнење на железо чипови.Погоден СП insert (внеси).Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на �

DEN 1980.00
Indexable Вметнете Вежба WC Серија Inser Вежба Битна Длабочина 2D У Вежба Машини,Стругови,CNC (Дупчење на длабочина : 2D, Дупка со
 • Обновено
Ценетост на стоката:

Indexable Вметнете Вежба WC Серија Inser Вежба Битна Длабочина 2D У Вежба Машини,Стругови,CNC (Дупчење на длабочина : 2D, Дупка со

Брзо празнење на железо чипови.Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на железо чипови и не се д

DEN 1152.00
СП Серија Indexable Вметнете Вежба Со 2pcs Инсерти, Вежба Кол. 13mm-40mm Длабочина 2D, Indexable Вежба Делови Машини CNC Струг Ладење
 • Обновено
Ценетост на стоката:

СП Серија Indexable Вметнете Вежба Со 2pcs Инсерти, Вежба Кол. 13mm-40mm Длабочина 2D, Indexable Вежба Делови Машини CNC Струг Ладење

Брзо празнење на железо чипови.Директни дупчење без централна дупка.Се пробие на железо чипови и не се д

DEN 2241.60